Dags att anmäla sig till höstlovets roligaste aktivitet!

6 september, 2017

Den 30 oktober – 1 november arrangerar Färjestad BK Hockeyallians den fjärde upplagan av Nordic Hockey Camp. Campen riktar sig i år till spelare födda 2004-2009 och killar och tjejer av alla nivåer är välkomna.

Nordic Hockey Camp pågår i år från måndag till onsdag under v.44 med två ispass, ett fyspass och ett teoripass om dagen. Isträning hålls i Löfbergs Arena samt intilliggande Kobbs Arena, fysträningen genomförs som vanligt i Actics lokaler i direkt anslutning till arenan och deltagarna kan räkna med späckade hockeydagar som kommer att göra dem väl förberedda för resten av hockeysäsongen- och deras fortsatta utveckling som spelare.

Maten under dagarna serveras som vanligt i Restaurang Nitton32. Allt för att de unga hockeylirarna ska orka med tre intensiva dagar!

Vi kan i dagsläget meddela att 32 deltagare hittills har anmält sig till årets upplaga.

Har du ännu inte anmält dig till höstlovets roligaste aktivitet så finns fortfarande chansen!

http://www.nordicyouthtrophy.com/anmalan/