Nordic Youth Trophy U15-U16 ställs in till följd av utvecklingen av Coronaviruset

12 mars, 2020

Till följd av regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt den utveckling som skett kring Coronaviruset de senaste dagarna så har styrelsen i Färjestad BK Hockeyallians idag enhälligt fattat beslut om att ställa in helgens turnering. Vi beklagar detta.

Beslutet beror på den stora osäkerhet som finns kring Coronavirusets utveckling och regeringens beslut igår om att arrangemang med fler än 500 deltagare inte får genomföras. Och då syftet med regeringens beslut är att förhindra tillfällen då ett stort antal människor kommer från olika delar av landet, och kanske också från omvärlden, och samlas på en och samma plats.

Styrelsen har beslutat att återbetala samtliga deltagaravgifter.

Då vi tvingas ställa in i ett sådant sent skede så har vi haft kostnader som vi måste hantera och måste därför be att få återkomma avseende anmälningsavgiften.

Styrelsen kommer att hantera denna fråga vid nästkommande styrelsemöte.