Girl Power Camp

Tid 12 Aug – 15 Aug, 2021
Arrangör Färjestad BK Hockeyallians
Plats Kristinehamn, Värmland, Sverige
För spelare födda 2012 och äldre

Välkommen till Girl Power Camp 2021!

 

Vill du utveckla ditt spel och ta det till nästa nivå eller är du nyfiken på sporten ishockey och vill prova på? Girl Power Camp är lägret för alla spelare oavsett nivå!

För 11:e året i rad bjuder Färjestad BK Hockeyallians in till Girl Power Camp. Träna ishockey under ledning av välutbildade tränare samtidigt som du möter nya vänner och spenderar sensommaren i ishallen.

Ta chansen att vara med på det populära hockeylägret, som lockade hela 90 deltagare 2019, du också- besök Värmland och Girl Power Camp för en inspirerande och rolig säsongsupptakt och en spännande avslutning på ditt sommarlov.

Campen är en samlingsplats för både nybörjare och aktiva hockeytjejer födda 2012 och äldre. Tjejerna delas in i grupper utifrån erfarenhet för att alla ska hitta sin rätta nivå och inga förkunskaper krävs.

Nybörjare får lära sig grunderna inom ishockey, såsom skridskoteknik, klubbteknik och passningar. Aktiva och mer erfarna spelare får i tillägg till att träna grunderna prova nya och träningssätt.  Lägret innehåller också flera gemensamma övningar, matcher och aktiviteter för att alla ska få en chans att lära känna varandra och sporten.

 


Deltagaravgift:
1 650 SEK

inkl. möjlighet till boende på hårt underlag, skola el. liknande.

Måltider som ingår: 3 frukost, 4 lunch, 3 middag och 3 kvällsmål.

 

 ANMÄLAN TILL CAMPEN KAN GÖRAS DIREKT GENOM ATT KLICKA HÄR

 

Bilder från Girl Power Camp: