U18

Arrangör Färjestad BK Hockeyallians
Plats Värmland
För spelare födda 2000 eller senare
Speltid 2x20 min
Antal matcher 6-8

Rivstarta er säsong!

 

Sedan 2011 har Nordic Youth Trophy lockat massor av lag i olika åldrar, nivåer och nationaliteter till Värmland. Nu till hösten har även U18-lag chansen att spela turneringen där alla spelar många matcher och alla spelar slutspel på sin nivå.  Välkomna till den första upplagan av Nordic Youth Trophy U18!

 

_MGL8167

 

Cupen är utformad med kvalificeringsspel följt av slutspel i olika nivåer, så att lagen ju längre cupen går ska få möta lag på samma spelmässiga nivå. Det bäddar för jämna och tuffa matcher, inte minst i den avgörande fasen av turneringen. Alla lag spelar slutspel och alla lag får möjlighet att spela många matcher under en intensiv helg- tidigt på säsongen. Helt enkelt den perfekta säsongsupptakten och uppladdningen inför seriestart!

 

Exempel på spelformat:
KVALIFIKATIONSSPEL, 25-26 augusti: Lagen placeras i 6-lagsgrupper, alla möter alla, 5 matcher i rak serie.
SLUTSPEL, 27 augusti: Utifrån tabellplacering i kvalificeringsspelet bildas slutspelsgrupper i olika nivåer. Kvartsfinaler, semifinaler, final och match om 3:e plats i varje slutspel.

 

Obs! Spelformatet är flexibelt och kan komma att förändras

 

ANMÄLAN via anmälningsformuläret!

 

Anmälningsavgift per lag: 6 000 SEK
Deltagaravgift
inkl. möjlighet till boende på hårt underlag, skola el. liknande.
spelare: 1 200 SEK
ledare: 600 SEK

Måltider som ingår: 2 frukost, 3 lunch, 3 middag och 2 kvällsmål.

 

Kontakta oss gärna för förslag på uppgraderat boende (hotell, vandrarhem etc.) på daniel.samuelsson@farjestadsbk.se
Obs! Ordinarie deltagaravgift gäller även vid uppgraderat boende.

 

Anmälan till Nordic Youth Trophy är bindande och anmälningsavgift återbetalas ej. Anmälningsavgift faktureras vid anmälan. Deltagaravgift faktureras efter turneringen. 50% av deltagaravgiften återbetalas vid uppvisande av giltigt sjukintyg.

Selectlag tillåts ej. I de fall då lag behöver låna in spelare för att få ihop fullt lag måste cupledningen kontaktas för godkännande.

 

_MGL7489